Trinity Eurogrup Solutions ofera servicii profesionale de administrare imobile in Bucuresti si zonele limitrofe.Firma noastra are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe baza de contract.

Asiguram la preturi ajantajoase,servicii profesioniste si de calitate de administrare a asociatiilor de proprietari.

Prin firma de Administrare Imobile oferim servicii complete cat si partiale: administrare financiar contabila,administrare tehnica,casierie.

Administrarea financiar-contabila este perfect transparenta realizata cu program de specialitate.

Administrarea tehnica se realizeaza de personal care a absolvit cursuri de atestare dobandind astfel calitatea de administrator de imobil conform prevederilor legale aflate in vigoare.

Care sunt avantajele angajarii unei firme pentru administrarea imobilului dumneavoastra in locul unui administrator de bloc?

  • Faptul ca nu facem parte din asociatia de locatari a blocului dvs ne permite sa actionam in mod impartial si nu pentru a sustine unul dintre „grupurile de interese” existente
  • In cazul angajarii unei persoane fizice pe postul de administrator de bloc,veti fi obligati sa platiti pe langa salariul de baza si taxele catre stat,CAS,CASS.Acest fapt nu este valabil si in cazul in care ne veti angaja pe noi,taxele sunt platite de firma noastra.
  • Prin semnarea unui contract cu noi veti avea garantia ca administrarea Asociatiei de proprietari a dvs se desfasoara in conformitate cu ultimele prevederi legale.
  • Monitorizarea permanenta a imobilului si a partilor comune,acest angajament se va regasi in contractul care va fi semnat cu firma noastra.